BATM Unit2 Ειδικές Μορφές Τουρισμού – Αναπτυξιακές Δυνατότητες
Ειδικές Μορφές Τουρισμού – Αναπτυξιακές Δυνατότητες
BATM Unit3 Διαχείριση οίνων και ποτών
Διαχείριση οίνων και ποτών - Βασικές αρχές για Κρασί, Μπύρα και άλλα οινοπνευματώδη
BATM Unit4 Υγιεινή τροφίμων κ εγκαταστάσεων στον γαστρονομικό τουρισμό
Υγιεινή τροφίμων κ εγκαταστάσεων στον γαστρονομικό τουρισμό
BATM Unit5 Τεχνικές εύρεσης εργασίας
Τεχνικές εύρεσης εργασίας
Ενδεικτικός χρόνος μελέτης 3 ώρες .
BATM Unit6 Βασικές Αρχές Εργατικού Δικαίου
Βασικές Αρχές Εργατικού Δικαίου
BATM Unit8 Εφαρμογή της αρχής της μη διάκρισης
Εφαρμογή της αρχής της μη διάκρισης